Å komme i gang igjen

Denne uka har vært litt rar. Jeg har vært helt utslått. Hele uka har jeg følt meg trøtt og energiløs. Jeg har sovet ganske greit om natta, og noen ganger på dagen. Jeg vet at dette ikke er optimalt, men jeg har bare vært så sliten. Når i tillegg jeg har gjort en eller annen feil bevegelse slik at ryggen ikke er helt samarbeidsvillig øker ikke lysten til å bevege seg.

En ting som jeg har slitt med denne uka er å få i meg mat. Jeg har klart å spise korrekt mat, men ikke regelmessig og ofte nok. Og det er klart at det ikke hjelper når energien er dårlig. Det har heller ikke vært så mye trening. I dag skulle jeg vært på bassengtrening med LKB, men guttungen har vært syk noen dager, så jeg ble hjemme med ham. Jeg hadde legetime på formiddagen, så det ville bli veldig lenge for ham å være alene. På vei til legen sendte jeg melding til PT Salvesen og spurte om vi kunne avtale ny time. Det er nå nesten to uker siden han har trent meg, og jeg trenger å komme i gang igjen. Selv om jeg har klart litt trening på egenhånd er det ikke akkurat den samme effekten.

Jeg visste at min mann hadde tenkt å trene på vei hjem fra jobb i dag. Så da jeg kviknet litt til på ettermiddagen bestemte jeg meg for å møte ham på treningsstudioet. Da han ringte for å fortelle at han var på vei hjem spurte jeg om han skulle trene. Han dro litt på det, og da sa jeg at jeg hadde tenkt å møte ham. Da ble det en treningsdate. Vi trener ikke helt det samme. Men vi er der begge to.

Jeg startet med fem minutter på romaskinen. Og kom 100 meter lengre denne gangen enn forrige gang jeg prøvde meg. Og da måtte jeg passe på ryggen i tillegg. Men jeg klarte å jobbe med maskinen uten å få vondt, så da var det bare å stå på. Etter det hadde jeg bestemt meg for å ta en skikkelig runde, eller egentlig tre, på apparatene. Første runde gikk ganske greit. Jeg matchet alle vekter fra forrige økt. Da jeg kom til runde to så bråstoppet kroppen på apparat nummer to. Det var to repetisjoner og så var det helt tomt. Jeg vil tro at dette var en reaksjon på et slurvete kosthold de siste dagene, selv om jeg i dag har vært ganske flink, og en kropp som er tappet for energi. Egentlig hadde jeg håpet at jeg skulle klart en full økt, og kunne gå hjem med ny energi. Forhåpentligvis så vil denne økta gi mer energi likevel.

En annen ting jeg gjorde var å ta bilder for å se om jeg kan se noen forskjell på kroppen fra juni til nå. Og litt kan jeg se. Litt mer innsving i midjen og litt mindre mage. Selv om det fremdeles er mye å ta av. Høyre er fra juni og venster fra i dag.

Og på fredag er det ny time med PT Salvesen 🙂

Blogglistenhits