Om meg

Hvem er jeg? Dette er et spørsmål mange stiller seg i løpet av livet. Og svaret varierer i de forskjellige fasene vi er i i løpet av livsløpet.

For tiden er jeg trebarnsmor. Jeg har barn i alderen 5 – 14 år. Så det er forskjellige gleder og utfordringer. Aktiv lillebror og to jenter som er ferd med å bli to små damer. Begge deler er spennende faser. Jeg har en flott ektemann som jeg har vært gift med siden 1996, og vi koser oss fremdeles masse i hverandres selskap.

Ved siden av å være hovedorganisator i en familie med små og store barn jobber jeg full tid som kundekonsulent i Visma Software. Dette er en spennende jobb hvor jeg får mye kontakt med mennesker, og det er noe jeg elsker!

Hvis vi skal se mer på det personlige plan så har jeg alltid vært en katteelsker. Dette kan dere lese om i innlegget Katt. For tiden bor det en veldig typisk huskatt i huset. I tillegg har min mann et akvarium med noen fisker i. Ellers er de husdyrene det er flest av nok hybelkaniner. Med barn og jobb er ikke hybelkaniner helt utryddet i vårt hus. Men det føres en vedvarende kamp mot dem.

Litt bakgrunnsinformasjon: Jeg vokste opp i Gjerdrum. Da jeg var 14 år flyttet familien min til Pakistan. Der bodde jeg et år. Det var en opplevelse som nok kunne lage mange bloggposter. Etter året i Pakistan har jeg ikke bodd hjemme fast. Jeg hadde mine tre år på videregående skole på en internatskole, og så flyttet jeg ordentlig. Først til Trondheim, hvor jeg møtte min kjære. Dermed ble det flere år enn planlagt der. Vi giftet oss og fikk eldstefrøkna. Så bar det to år til Tromsø, der kom nr to til verden. Etter to år kom pappa og min storebror med lastebil og hjalp oss å frakte flyttelasset til østlandet. Vi endte i Sarpsborg, og for å fortsette tradisjonen så kom det et barn til her. Så nå kan vi ikke flytte til noen ny by. For jeg skal ikke ha flere barn :-)

5 thoughts on “Om meg

  1. Takk for at du delte:-). Husker Kåre som et sterkt menneske med utrolig evne til omsorg, -relasjons- bygging,-handlekraft, humor, sinssro, og en varm, levende klippe- tro!! Er glad mine barn fikk treffe ham! Må hans minne være levende, og Gud velsigne dere som savner ham. Tenk at vi alle skal treffe ham igjen:-). Vi gir ham freds-prisen i våre hjerter!
    —Hvorfor er mediene så lite interessert? Er de bare gamle “gubber” som ikke tåler at kvinner får prisen??? Bare undres..

    • De er nok ikke bare gamle gubber :) Vårt Land har bedt om intervju med mamma. Så det kan være at det blir litt blest i kristne kretser i alle fall.

  2. Lykke til med å spre det godes budskap når du forteller din historie. Alle ting kan vendes til noe godt for den som elsker Gud og sine medmennesker. Takk for at du fortsetter din fars arbeid med å spre inspirasjon til folk om å hjelpe de som er i nød.
    Hadde gleden av å reise på den første Pakistan-turen sammen med din far. Har også mange gode speider-minner om han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *