Ambassadør

De siste dagene, eller nesten den siste uka har det skjedd en del oppmuntrende ting. Og det er alltid gøy å dele sånt med andre, så da fant jeg ut at det er på tide å skrive litt om det her. Familien er nok litt lei av å høre om det 😉

Først av alt noe jeg har ventet og gledet meg til å fortelle ut til dere som leser. Etter forrige PT time fikk jeg telefon fra PT Salvesen kort tid etter at jeg kom hjem, hvor han fortalte at Sky Fitness Sarpsborg gjerne vil ha meg som ambassadør. Så jeg får noen trenigsklær fra dem med deres logo på. Dette syns jeg er kjempestas. Jeg trives godt på Sky Fitness, så at jeg har klær med deres logo er helt greit for meg. Og så skal jeg fortsette å blogge om treningen og livsstilendringen min, noe jeg hadde fortsatt med likevel. Så for min del er det hele en vinn-vinn situasjon.

Jakke, t-skjorte og tights pyntet med logo. In action bilde kommer senere.

Jeg hadde tenkt å innvie klærne i dag, men formen er ikke helt på plass så den vil jeg spare til PT timen i morgen. Dermed får klærne vente til i morgen. I dag holder jeg meg til bassengtrening med LKB. Det har et stivt bekken ventet lenge på.

Her om dagen delte også Sky Fitness et av mine blogginnlegg, og dermed spratt antall lesere opp i været! Også veldig morsomt for meg. Jeg tjener ikke noe på bloggen, annet enn litt økt selvfølelse når jeg får gode tilbakemeldinger. Men den følelsen kan ikke måles i kroner og øre.

Den andre morsomme tingen jeg opplevde her om dagen var at min Facebook side for bloggen fikk inn en direktemelding fra en helt ukjent person. Hun bor i Narvik, og hadde lyst til at jeg skulle bli medlem av en Facebook gruppe hun er administrator i. Denne gruppa har sin opprinnelse i Narvik, og jeg tror hun holder til der. Så jeg ble ganske paff, og spurte henne hvorfor de ville ha meg inn i gruppa. Og da sa hun at hun hadde lest litt i bloggen og følte at jeg passet inn der. I og med at jeg ikke har tusenvis, nesten ikke hundrevis av lesere en gang ble jeg ganske sjokkert, og spurte hvordan hun hadde fått nyss om min lille Østfoldblogg. Da kunne hun fortelle at Sky Fitness i Narvik hadde delt noe fra min blogg. Så jeg meldte meg inn i gruppa, og det viser seg at der inne er det alt fra ganske seriøse utøvere til oss mer hverdagslige personer. Noen har som mål å gjennomføre diverse konkurranser, og andre har mål som er mer like mine. Gjøre en endring i hele livsstilen, og også bruke trening som medisin.

Det tredje er, som jeg skrev om i går, at jeg har fått dattera til kusina mi til å komme i gang med trening. Hun skulle startet før jul, men som for så mange av oss ble det ikke prioritert. Men nå har hun vært på trening to ganger på en uke, og virker til å synes det er gøy. Så her ser jeg et resultat av min entusiasme for hva trening har gjort for meg gi resultater. Det er faktisk veldig gøy!

Det neste jeg venter på nå er at Annika blogger skal få 100 følgere på Facebook. I skrivende stund er det 98 følgere. Og noen av dem kjenner jeg ikke en gang 😉 Så hvis du kjenner noen som kunne få inspirasjon eller glede av å lese noen av mine innlegg så tips dem gjerne om den siden.

 

Blogglistenhits