En god kundeopplevelse

Reklame

Lite lokale, stort hjerterom

Første gang jeg så Farmateket på Amfi Borg gadd jeg faktisk ikke gå innom en gang. I det lokalet de holder til hadde det rett før vært litt forskjellige småbutikker som ikke hadde overlevd så lenge. Jeg var heller ikke ute etter noe helsekost eller liknende på daværende tidspunkt.

Ettersom tiden gikk og Farmateket ble værende på Amfi Borg ble det bare en del av senterbildet og jeg tenkte ikke lenger over hva de hadde å tilby. Helt til jeg fikk tips av PT Salvesen om å stikke innom der for å kjøpe proteiner og annet tilskudd jeg trengte. Jeg skulle bare spørre etter Veronika og hilse fra Salvesen.

Første handletur

Så en dag i desember i fjor med familien i bilen på vei hjem fra “Den andre byen” sier jeg til mannen min at han kan stoppe ved Amfi Borg for jeg skal bare stikke inn i full fart å kjøpe en boks proteiner hos Farmateket. Med tanke på hvor grei og oversiktlig butikken er ville det ikke ta lang tid for meg å finne tak i det jeg skulle ha og komme meg ut igjen.

Men det var en ting jeg ikke hadde med i beregningen, nemlig butikksjef Veronika. Ei blid og hyggelig dame møter meg i det jeg kommer inn i butikken. Hun spør om hun kan hjelpe meg og jeg forteller at Salvesen fra Sky Fitness har anbefalt meg å kjøpe proteiner hos henne. Og dermed var praten i gang.

Service

Vi ble stående å snakke om både trening, mat og den prosessen jeg jobber med. Og jeg fikk med meg smaksprøve på proteinpulver med pepperkakesmak i tillegg til det med sjokoladesmak som jeg kjøpte. Og den snarturen jeg skulle ta inn på den lille butikken tok brått 20 minutter.

Og dette er ganske beskrivende for besøk på Farmateket. Ikke bare for meg. Jeg har snakket med andre som har vært der, og de forteller det samme. Det er kjempehyggelig å komme innom. Du får hjelp og gode råd, og i tillegg får du veldig god service. Jeg har fått smaksprøve på kaffe mens vi står og snakker om både det ene og det andre.

Plusspoeng

Hvis vi tar bort den menneskelige faktoren i Farmateket er det fremdeles noen faktorer jeg som forbruker liker. Det første er at dette er en lokal bedrift. Den er ikke tilknyttet noen store kjeder, og de lager ting her i Østfold. At det hører til “Den andre byen” får jeg heller leve med.

En annen ting er forpakningene. Det er ikke masse unødvendig luft i boksene deres. Dersom du kjøper for eksempel proteinpulver i bokser hos de store butikkene får du veldig ofte veldig mye luft på kjøpet oppe i boksen. Men hos Farmateket ser det kanskje ut som at du får litt mindre enn du er vant til, helt til du åpner lokket og ser at boksen er full.

Så en siste ting. Man tenker kanskje at en sånn enkeltstående bedrift ikke klarer å konkurrere på pris, mend et gjør de. Det er ikke dyrere å handle der enn for eksempel på butikkene på Nordby. Og når man som medlem hos Sky Fitness i tillegg får rabatt blir det faktisk en del billigere. Og når vi legger sammen de tingene jeg allerede liker ved Farmateket er dette bare helt supert.

Samarbeid

Etter noen besøk hos Veronika på Farmateket så spurte jeg henne her forleden om vi skulle kjøre en give away sammen på Instagram. Jeg har jobbet ganske mye for å øke antall følgere der, og tenkte det ville være morsomt å prøve seg på en give away. Men da trenger man jo premier, og for meg ble da veien kort til Farmateket.

Og det ville hun. Så nå har vi en give away gående. To heldige vinnere får en produktpakke hver. En til mann og en til dame. Her har Veronika plukket ut noen fine produkter som passer for en som trener og er aktiv i hverdagen.

Produktanbefaling

Helt til slutt vil jeg bare anbefale et produkt som jeg nettopp har begynt å teste ut. For jeg spurte Veronika om hun hadde noe som kunne rense kroppen, og kanskje gi litt energi. For jeg har vært ufattelig trøtt og sliten hele tiden i det siste. Og da anbefalte hun denne.

Jeg er nå på tredje dagen, og magen som ellers fungerer når det faller den for godt er i normal drift. Og energien som har vært ganske fraværende er tilstede. Jeg kjørte en vanlig treningsøkt i går, og så dro jeg til og med til med en intervalløkt (fordi jeg ikke klarer å løpe lenge av gangen ennå) da jeg luftet bikkja i går kveld.

Det var ikke bare detox som ble med meg hjem sist jeg var innom hos Farmateket. Det ble chiafrø til kjøleskapsgrøt, krydderkakemiks til sommerfeiring, supermatsmoothie til å ha i veska/bilen som nødmat og beta alanin som pre workout også. Og jeg gleder meg til å bruke alle.

Beta alaninen er allerede innviet, god smak og god effekt. Brukte den før trening i går, og jeg orket mer i går enn de siste ukene. Det kan godt ha vært en blanding av detox med energi og beta alanin.

Skjem bort deg selv

Så jeg vil anbefale alle som kan å ta en tur innom Farmateket. Om du ikke trener og bruker proteiner og pre workout, så bruker du kanskje noe kosttilskudd eller drikker kaffe/te.

Selv har jeg nytt både grønn kaffe og chai latte fra dem. Og det kommer jeg til å fortsette med fremover også.

Chai latte og detox smoothie. Fordi jeg fortjener det 🙂

Blogglistenhits

1 thought on “En god kundeopplevelse

Det er stengt for kommentarer.