Hva nå?

Det er første påskedag, og jeg sitter på sofaen, med begge hundene ved siden av meg. Bjørn Eidsvåg synger konsert på TV’en. Ellers er det stille i huset. I hodet er det ikke like stille. For deg som har lest noe av det jeg har skrevet før vet du at det skjer stadig vekk ting i hodet mitt. Og dagens store tankerunde handler om bloggen.

Skal jeg blogge videre, eller skal jeg takke for hyggelige lesere, og finne på noe annet?

Som du kanskje har lagt merke til så har bloggen vært veldig rolig i det siste. Jeg har skrevet at det skjer ting som påvirker så mange av de rundt meg at jeg ikke ville skrive om det. Men nå skal dere få en forklaring.

I høst tok jeg et valg om å flytte fra min mann. Det har vært en lang prosess i forkant, og jeg har ikke tenkt til å gå inn på detaljer rundt noe av det. Vi har en god tone i dag, samarbeider som foreldre til han som fremdeles bor hjemme, og snakker sammen rett som det er om forskjellige ting.

Men i den runden har det vært vanskelig for meg å skrive, for det er mye av det jeg har gått gjennom i denne prosessen som har hengt tett sammen med hva mine barn, eller eks opplever. Og jeg har ikke villet skrive ting som gjør at jeg deler ting som for dem blir for personlig.

Så da sitter jeg altså her, guttungen er hos pappaen sin, og jeg har ro til å tenke gjennom om jeg skal finne på noe annet enn å blogge.

Jeg står akkurat nå midt i en prosess jeg ikke håndterer så bra. Nemlig det å flytte! Og bare det kan jo faktisk bli et eget innlegg. For i følge min coach Michael Stenhagen er jeg den eneste som hater å flytte 🙂 (Jeg ler meg i hjel!) Og min livsstilendring er ikke over, så jeg har fremdeles ting å skrive om. Men jeg er likevel litt i tvil.

Med mine litt usikre tanker ønsker jeg deg en fin 1. påskedagsnatt og nyt en ny fridag før hjemmekontor og hjemmeskole fortsetter til uka 😉

Blogglistenhits