Hvem sin skyld er det?

Da sitter jeg her i stolen min, varm og svett etter en ny time med PT Salvesen. Og for å si det sånn, hvis du ser meg reise meg lett og elegant fra stoler eller løpe fort og lett opp trapper de neste dagene er det ikke hans skyld. For i dag har jeg fått gleden av å jobbe godt med lår og rumpe,muskulaturen min. Og med gårsdagens treningsøkt friskt i musklene var det ingen lett jobb. Men hvis jeg prøver å klage gliser bare PT Salvesen og vender det døve øret til.

Det som er litt rart er at jeg midt i den harde jobbingen begynner å tenke på om det er noe å blogge om i dag. Vel, jeg må jo ikke tenke så mye på hva jeg skal gjøre etterpå, for det er bare å gjøre som jeg får beskjed om. Æh, det er jo ikke bare bare. For når han gir meg nye øvelser og nye vekter er det bare å stå på. Og når jeg da får beskjed om å huske navnene på øvelsene så jeg skriver hva jeg faktisk har gjort blir det ganske mye info på en gang. Benkpress, arnold press, utfall, romansk markløft, 90 graderen og bulgarsk utfall er visstnok øvelser jeg har lært meg sammen med PT Salvesen. Så hvis jeg har glemt noen uttrykk, eller skrevet dem feil, så si fra da PT Salvesen 🙂

Bulgarsk utfall var nytt i dag. Jeg har sett min kjære datter gjøre dette og tenkt at det kommer ikke jeg til å klare noen gang. Så du kan trygt si at i dag husket jeg hvordan jeg følte det ved knebøy i begynnelsen av sommeren. Venstre benet mitt er betydelig svakere enn høyre, så det var ikke så mange repetisjoner jeg klarte på det. Men jeg håper med litt trening så kommer det seg nok det også.

En annen ny øvelse jeg tok i dag var benkpress. Det har jeg aldri tatt før, og det var ganske så tungt. Jeg løftet bare selve vektstanga, dvs 20 kg. Men det holdt lenge! Så når jeg da vekslet mellom den og romanske markløft hvor jeg endte opp med 70 kg så var det godt å gjøre en øvelse jeg har fått litt taket på når jeg hadde en annen som var helt ny.

Nå er det tid for en dusj og litt rydding på kjøkkenet før jeg finner frem håndarbeidet og slapper av litt med det.

 

Blogglistenhits