Livsstilsendring meg her, og livstilssendring meg der

Som dere vet har jeg hatt gleden av å bli trent av PT Salvesen. En mann med store muskler, men et ennå større hjerte! Han motiverer meg til å legge litt ekstra jobb i treningene. Det er ikke bare jeg som har gleden av å bli trent av ham, Lise-Marie i Halden trener med ham på Sky Fitness der. Lise-Marie har også en blogg, hun er flinkere enn meg til å dele flotte bilder av maten hun lager på PT Salvesens oppskrifter. Ta gjerne en titt innom hennes blogg, eller Facebook side @liseslivstilsendring.

I dag møttes vi på Sky Fitness i Halden for å ta en treningsøkt sammen. Jeg var litt spent før vi møttes, for jeg kjente henne ikke noe fra før. Og jeg var ikke sikker på hvordan vi lå i forhold til hverandre med tanke på trening. Hun hadde skrevet i et blogginnlegg at hun trodde jeg var mer trent enn henne og mer dreven på mat. Jeg har riktignok trent lengre med PT Salvesen, men i matveien er kanskje hun mer dreven enn meg. Ser i alle fall sånn ut på bildene 🙂

Vi møttes, og jeg følte vi fant tonen ganske raskt. Jeg var forsinket på grunn av uvanlig mye kø hjem fra jobb, så hun var ferdig oppvarmet da jeg kom. Så jeg droppet oppvarming på tredemølle, eller elipsemaskin og bestemte meg for at jeg skulle heller bruke dynamisk oppvarming. Vi startet med forskjellige øvelser med kettle bells, iblandet step-up med knee raise. Step-up får virkelig i gang både litt pust og i alle fall litt benmuskulatur. Vi var innom litt forskjellige maskiner, noen kjente og noen nye, før vi gikk ned i underetasjen for litt slyngetrening, benpress (for Lise-Marie), dumb bell trening og balansetrening med bosuball (for meg).

Det var en veldig fin opplevelse. Vi var kanskje ikke, eller definitivt ikke så effektive som PT Salvsesen nok helst ville sett oss være. Men vi hadde hyggelig “kaffeslaberas” mellom de forskjellige øvelsene.

Etter treningen ville jeg at vi skulle ta noen bilder, for det er jo koselig å dokumentere at vi har vært og trent sammen. Men vi klarte ikke akkurat å holde maska seriøs. Så nå blir kanskje PT Salvesen fornøyd med litt mer spontane bilder.

Trening er best!

Man har ikke mer moro enn man lager selv 🙂

Jeg må se om jeg kan være like tøff som logoen til PT Salvesen. Men mine muskler er ikke fullt så definerte og henger for mye under armene. Men selve omkretsen er kanskje ikke så ille. Hvis vi tenker på hvordan gutta måler biceps 😉

Blogglistenhits