Med tro på gode mennesker

Livet byr på både gode og “onde” dager, og vi kan dessverre ikke velge hvilke vi vil ha når. Så vi må lære å leve med den uforutsigbarheten. Men det er ikke bare dagene som varierer, det er også personene vi møter.

keep-calm

Jeg har heldigvis mest erfaring med gode mennesker. Og noen mennesker påvirker oss mye, uten at vi egentlig kjenner dem. Det er noen personer jeg møter som jeg vil driste meg til å si at jeg blir litt glad i, selv om jeg ikke kjenner dem. Personer som har en utstråling som faller rett i min smak. Personer som jeg gjerne vil ta med meg hjem i min vennekrets, selv om det nok ville bli sett på som ganske impulsivt, og kanskje litt flaut. Når jeg leser hva noen av disse personene skriver på sin blogg, Facebook side eller Twitter så tar jeg det til meg. Jeg kan bli glad, sint eller såret på samme måte som om de sa dette personlig til meg. Og at de når inn i mine følelser er vel et tegn på at jeg bryr meg hva de mener.

En av disse personene er ei jeg har vært så heldig å møte gjennom jobben. Hun har holdt kurs internt hos oss på jobben og foredrag for oss og våre kunder. Jeg, som ikke leser så mye nyheter lenger følger med når det linkes til artikler hun skriver for bl.a. Hegnar Kvinner. Og jeg følger også med på hennes blogg. Cecilie Thunem-Saanum er en sterk og selvstendig kvinne. Og jeg opplever at hun er en veloverveid person, en som tenker gjennom de fleste aspekter av livet, veier ting for og i mot og tar ikke viktige avgjørelser hastig. Så jeg ble oppriktig lei meg da jeg leser at hun opplever å bli hetset. Dessverre har vi lært at det er ikke bare hun som blir det, men mange. Se intervjuet hun gjør hos “God morgen, Norge”.

Denne saken har gnaget i tankene mine siden jeg fikk med meg den for ca en uke siden. Hvor smålige vi kan være mot hverandre. At vi ikke kan unne andre et annet liv enn vi selv har. Og så føler jeg det kanskje ekstra urettferdig når jeg har møtt personer som da blir hakket på. Så nå måtte jeg bare uttale min støtte. Den ble ikke like godt skrevet som den ville blitt dersom Cecilie Thunem-Saanum selv skulle gjort det, men jeg hopper i det og sender med dette likevel ut en ekstra ryggvirvel, dersom du skulle føle behov for en når det stormer rundt deg, Cecilie!

Blogglistenhits