Rådgiver på jobb, og hjemme?

I mange år nå har jeg jobbet som rådgiver. Det er en jobb som innebærer å veilede andre til å få til nye ting. Og det er noe jeg stortrives med. Enda bedre er det når jeg selv lærer noe i samme slengen.

I dag har jeg vært litt av begge deler. Jeg har vært rådgiver på jobb, og hjemme. Det er en kunde hvor jeg har hatt problemer med å få systemene til å snakke sammen i nesten en måned. De ønsket veldig sterkt å få alt klart til i morgen, så da ble det noen timers jobbing i dag. Og med god støtte fra en kollega er jeg nå ganske sikker på at vi kom i mål.

Før jeg kom ordentlig i gang med jobbing i dag var jeg en tur på treningssenteret, sammen med min kjære. I går natt satt jeg meg ned og skrev ned en liste med øvelser jeg har lært av PT Salvesen som jeg skulle gjøre. Og jeg tenkte jeg skulle prøve å få med min kjære på det jeg skulle gjøre. Så da vi dro dit spurte jeg ham om han ville være med og prøve det. Det ville han. Så da var det først de sedvanlige minuttene i trappemaskinen til oppvarming. Deretter bar det videre til markløft og planke. Jeg synes det er morsomt å ta markløft. Særlig når jeg kan legge på litt vekter så det er litt tungt. Min kjære er litt mer skeptisk. Han er redd for å ødelegge ryggen. Så jeg ble stående ved siden av for å prøve og veilede ham så han ikke skulle få vondt. Her kunne jeg ta inn min erfaring fra egne ryggsmerter. Han syntes det var litt tungt da jeg la på mer vekt på andre sett. Og da jeg la på 10 kg til etter det, da trakk han seg ut. Det blir spennende å se hvor mye han tør å gjøre når han skal løse inn sin bursdagsgave, nemlig timer med PT Salvesen. Da har han i alle fall en som er helt trygg på hvordan ting skal gjøre til å veilede seg.

Vi gjorde noen flere øvelser også, og det var flere av dem som jeg kunne gi ham tips på. Jeg tror han syntes det var greit, selv om han ikke er like begeistret for markløft som jeg er. Jeg hadde pt-time på fredag og jeg var stiv i lår- og setemuskulaturen da jeg stod opp i dag. Og jeg skal ikke late som jeg ikke kjente det under treningen. Men jeg tenker at det er smart å holde musklene i aktivitet. Så får jeg se om jeg blir stølere i morgen, eller mindre støl.

I dag tok jeg et nytt bilde for å se på endringene som skjer. Jeg har til og med lært å smile på selfier. For jeg føler stadig at klær blir utslitt i vask. Men ut i fra hva målbåndet viser er det nok en større sannsynlighet for at de bare er i ferd med å bli for store.

7. januar 2018

Desember 2017

September 2017

Blogglistenhits