Skrivekløe

Da jeg første gang lusket meg inn i blogg-verdenen opplevde jeg det som litt rart. Hva skulle jeg skrive om? Ville noen orke å lese det jeg skrev? Men nå… jeg har hatt blogg under en uke, og jeg kjenner formelig kløen i fingrene, og hjernen jobber på høygir. Dette kan jeg skrive om, dette burde andre høre om og så videre. Jeg har tidligere hatt en rastløshet i meg slik at jeg ikke rekker å skrive alle tankene ned til noe som er fornuftig for andre å lese. Men jeg føler at det har blitt bedre. Og ut i fra lengden på tidligere innlegg så får jeg i alle fall skrevet ned “noen” ord 😀

Så da får dere som stikker innom her av og til bære over med at jeg er “pratesjuk” her inne som ute i den virkelige verdenen. Og fordelen her er at jeg får føre en monolog 😉

Blogglistenhits

3 thoughts on “Skrivekløe

  • Haha! Jeg kjenner meg igjen! Veldig kjekt med monolog 🙂 Hvor kommer navnet hevingen fra forresten? Er det et dumt spörsmaal?

  • Det er navnet på området hvor vi bor 😀 Ikke dumt spørsmål i det hele tatt.

  • Det er absolutt slik det skal være 😀 En stund siden sist jeg var inne her nå, ser det har vokst på med innlegg gitt. Men det er gøy, så du får fortsette som du stevner!

Det er stengt for kommentarer.