Test av detox med supermat

*Reklame*

Samarbeid

Etter å ha brukt Farmateket sine produkter selv, og til jentene i ca et halvt år så har jeg fått gleden av å bli produkttester for dem. Det vil si at jeg får prøve produkter de mener kan være hensiktsmessig for meg, eller nye produkter og gi en ærlig tilbakemelding på hva jeg synes. Og det er jo noe jeg synes er veldig spennende, for jeg elsker å teste ut nye ting. I tillegg er jeg kanskje litt kresen på smaker og kan ha litt høye forventninger, så jeg blir ikke blåst vekk av reklame helt uten videre.

Supermat fiber detox

Hvorfor Supermat fiber detox?

Da jeg avtalte give awayen jeg kjører på Instagram i samarbeid med Farmateket spurte jeg også Veronika om de hadde noen form for rensekur. For jeg sliter med at tarmene kun jobber når de selv vil, og energinivået har vært skikkelig lavt i det siste. Så en liten dytt hadde vært helt på topp.

Så forrige torsdag tok jeg turen innom dem for å skaffe meg denne detox’en. Og det hører med til historien at jeg i vår har prøvd en annen produsent sin rensekur og kosttilskudd som skal gi energi, uten noen effekt, så jeg var litt skeptisk, men jeg har tro på hva Veronika sier. Og når jeg hørte at hun hadde prøvd det selv og var fornøyd var jeg villig til å teste et nytt produkt. I tillegg var dette mye billigere enn det forrige jeg hadde prøvd meg på.

Førsteinntrykk

Supermat fiber detox er det første produktet jeg har testet. Jeg har nå tatt en porsjon av dette hver morgen, enten alene i vann eller i proteinshaken jeg tar om morgenen.

Mitt første innfall da jeg åpnet boksen var å ta et dypt sniff for å finne ut hva det lukter, for å få en idé om hva jeg kan forvente av smak. Og jeg skal helt ærlig si at lukten i seg selv ville vel ikke gjort at jeg turte å prøve det. For min assosiasjon da lukten kom opp neseborene var fiskefór, av den typen man gir akvariefisk. Jeg har luktet det med jevne mellomrom siden pappa hadde akvarium store deler av min oppvekst, og min kjære også har akvarium.

Men jeg var bestemt på å prøve dette, for som sagt var dette noe jeg virkelig hadde håp om at skulle gi resultater.

Som du kanskje så i boksen, selv om det nå var lite igjen er pulveret veldig finkornet, noe som gjør at det løser seg godt opp i den væsken du blander det med. Og glad er jeg for det, for jeg blir litt kvalm om jeg må drikke ting med klumper av pulveret i. Og uansett om jeg blandet det med rent vann, eller sammen med sjokoladeshaken løste det seg godt opp.

Gjennomføring

Da har jeg altså testet Supermat fiber detox og det jeg har gjort er som sagt at jeg har tatt den sammen med frokosten. Min frokost består ofte av proteinshake. Og jeg bruker for tiden en sjokoladeshake, så jeg blandet de to pulverne i en shaker og ristet i vei. Begge pulverne løser seg godt opp i vann, men det ble kanskje litt mye skum. Det løste jeg ved å vente litt før jeg drakk det. Da kunne jeg sette på vann til kaffen eller ta bikkja på en rask morgentur.

Chai latte og detox smoothie. Fordi jeg fortjener det 🙂

Den aller første dagen hadde jeg veldig god tid på morgenen så da fant jeg frem et fint glass og den fineste tekoppen jeg har og nøyt faktisk en kopp te sammen med shaken. I glasset kan du se at det er en kombinasjon av proteinpulver og Supermat fiber detox. I koppen har jeg Farmateket sin Chai latte. Så når guttungen hadde forlatt huset for å gå på skolen kunne jeg nyte en rolig stund med min flytende frokost. Jeg følte en herlig ro og spenning før jeg tok første slurk.

Supermat fiber detox’en ga ikke så veldig mye smak i shaken. Noe anderledes var det jo, men den var ikke ekkel eller ubehagelig på noe vis. Den drepte den rene sjokoladesmaken, men etter å ha luktet på pulveret ble jeg positivt overrasket over at den ikke smakte mer. Da jeg blandet den alene i vann kjente jeg smaken bedre. Jeg har drukket ting som smaker bedre, men også ting som smaker betraktelig verre. Og det er 2 dl med nyttig væske som skal ned, så det var ikke noe problem.

Prøve å rense ut hele fotball-VM

Resultater

Nå lurer du kanskje på om jeg merket noen forskjell av å drikke dette i en uke. For det var jeg veldig nysgjerrig på om jeg ville merke, før jeg startet. Og det har jeg gjort.

Jeg veide meg før jeg drakk første glass, og før jeg drakk siste glass. Det har vært en endring på -1,8 kg. Jeg er ikke dummere enn at jeg skjønner at mesteparten av den vekta er vann og tarmfyll, men for første gang på mer enn fem år står vekta under 95 kg! Det vil si at jeg nå har gått ned 25 kg fra mitt aller tyngste i fjor vinter. Og det er verdt en seiersdans, selv om jeg ikke er ferdig.

En av grunnene til at jeg ville kjøre en detox var fordi jeg ønsket å knekke nivået jeg har stått på noen måneder, hvor vekta har svingt mellom 95,8 og 97 kg. Og når jeg i dag veiet inn på 94,8 kg var jeg strålende fornøyd! Jeg har hørt fra andre at en detox kan ha en slik effekt, men har hatt tilgode å oppleve det selv.

Effekten

Så var det en annen ting jeg merket, og den merket jeg veldig tidlig. Det var at plutselig trengte jeg ikke sove på dagen. De siste ukene har jeg vært så sliten at når jeg satt stille så ville øynene bare lukke seg umiddelbart og det var utrolig tungt å holde seg våken. Det medførte mange timer på sofaen pr. uke og noen ganger pr. dag. Når man har mann, barn og hund er ikke dette det mest gunstige å bruke dagene til. Så da jeg på søndagen oppdaget at jeg ikke trengte å sove ble jeg ganske sjokkert.

Jeg gjorde en annen overraskende ting på søndagen. For søndager er treningsdag for meg og min kjære. Vi dro til Sky Fitness på formiddagen, som vi alltid gjør, og der kjørte jeg på med en god treningsøkt. Jeg la til og med inn mer styrkeøvelser enn jeg har gjort de siste tre ukene. Og da jeg kom hjem var jeg ikke utmattet. Jeg holdt på med litt her og der i løpet av dagen.

I tillegg da kvelden kom og bikkja skulle ha sin kveldstur så kom sjokket. For jeg hadde ennå ikke dusjet etter trening, så da fant jeg ut at jeg kunne jo ta en liten løpetrening i samme slengen. Som sagt så gjort. Ut på tur med løpebånd rundt magen og joggesko på beina. Så ble det en god intervalløkt på 3,42 km. Det blir intervaller kun fordi jeg faktisk ikke er trent nok til å løpe alle kilometerne i ett.

Konklusjon

For å oppsummere litt hvordan jeg har følt det har vært å bruke Supermat fiber detox så kan jeg ganske enkelt si at det er et produkt jeg kommer til å bruke igjen. Jeg ser også en fysisk endring på kroppen. Magen er litt mindre rund, noe som nok kommer av litt mer regelmessig tarmfunksjon. Og jeg liker veldig godt at magen ikke synes utenfor puppene når jeg ser nedover meg selv i stående posisjon.

Så hvis du har litt lite energi, eller føler du ønsker å rense ut noe fra kroppen kan jeg anbefale å ta en uke med Supermat fiber detox.

Neste produkttest

Fra og med mandag skal jeg ta Reumex Curcumin hver dag til boksen er tom. Det er et produkt som jeg har hørt er bra for oss med fibromyalgi og oss som har tendenser til betennelser i kroppen.

 

Blogglistenhits