Ting skjer, med meg og med bloggen

Forrige innlegg beskrev litt hvordan starten på denne uka har vært litt tung. Jeg har følt en veldig utmattelse. Men den holder på å gi seg, og jeg ser mer optimistik på min mulighet til å gjennomføre trening og livsstilsendring. For selv om jeg startet dette med ønske om å gå ned i vekt, er det også viktig å få endret hele livsstilen slik at livskvaliteten blir bedre.

Det var med gru jeg gikk på vekta i morges. Med tanke på slurvete kosthold og lite trening hadde jeg lite tro på at det pekte nedover. Men det var faktisk ned 0,9 kg den siste uka. Så det hjalp også på motivasjonen. Og jeg var mentalt klar for pt-time. Men ryggen var ikke enig. Da jeg skulle løfte bagen min fra bagasjebåndet på flyplassen bort til bussen på søndag må jeg ha gjort noe rart. For jeg har hatt smerter i høyre side siden. Jeg var hos naprapaten min i går, og håpte det skulle gjøre meg klar til økt i dag, men den gang ei. I alle fall ikke i formiddag. Så jeg avlyste med PT Salvesen, og har heller brukt dagen til litt roligere aktiviteter, og ikke totalt stillesittende. Og nå er ryggen bedre.

Siden det ikke ble trening, og i lys av godt resultat på vekta begynte jeg å tenke på hva som har skjedd med meg siden i sommer. Noen av tingene har jeg skrevet om, men jeg kan ikke få sagt meg nok fornøyd med at jeg kan ligge på ryggen i senga! I sommer fikk jeg pustestopp i våken tilstand, etter bare noen minutter. Nå kan jeg ligge mange minutter, og får ikke pustestans. Og det er så deilig når kroppen er sliten, for å bare kunne ligge på sidene er ikke alltid like avslappende.

En annen ting som faktisk slo meg er at jeg har faktisk gått ned mer enn 10 % av startvekta mi! Og man har jo ofte hørt at ved å gå ned 10 % så er det mange fordeler for kroppen. Dette var mitt neste delmål, så da kan jeg krysse ut et mål til. Det er ikke så vondt, det heller. Og jeg har neste mål klart. Det er tosifret tall før desimaltegnet på vekta.

I tillegg har jeg gått og fundert på dette med bloggen. Jeg har fått masse possitive tilbakemeldinger og støttende ord om min trening, og prosessen. Og for at jeg ikke skal spamme alle som ikke bryr seg så mye har jeg bestemt meg for å lage en egen Facebook-side for å promotere den. Så dere som har likt det jeg skriver gå gjerne inn og lik den så får du oppdateringer der.

Blogglistenhits