Trening er en lek

Lek og ablegøyer

Reklame

Sosialt

I går var jeg en tur inne i Oslo og møtte flere andre av de som er ambassadører for Fitnessmafia. Det ble tid til litt rask sightseeing i Oslo sentrum. Men været var ikke akkurat det deiligste å bare tusle rundt i byen i, så vi bestemte oss for å dra opp til treningssenteret som Berit og Frode driver. De er også personene bak Fitnessmafia.no.

Vi var ikke alle som dro opp dit, men det kom ei til innom da vi var der. Så jeg har fått hilse på flere av mine “Insta-venner”. Og det var utrolig hyggelig! Jeg er veldig glad for å få være i samarbeid med en så hyggelig gjeng! Og jeg må få sagt det igjen, Berit, som driver dette er så hjelpsom og grei. For det har vært flere ting jeg har vært i tvil om vil kunne passe meg i størrelser. Og hver gang får jeg gode tips. Så for dere som er litt usikker på størrelser, bare spør Berit om det er noe du vil ha, men som du er usikker på om vil passe.

Trening

Da vi hadde fått i oss lunsj, og noen en overdose koffein, tok vi en tur inn i treningsstudioet til Treningsspesialistene. Selv om jeg nå har trent i noen år, er jeg fremdeles veldig usikker når jeg kommer sammen med personer som har mye mer erfaring, og som får til ting jeg ikke kan. Så jeg sa det at når jeg skulle inn der sammen med Berit og Ann, så var jeg litt nervøs.

Men det hadde jeg ikke grunn til å være. Begge to er jo så søte og entusiastiske, og ikke minst hjelpsomme. Så det gikk helt flott! Jeg hadde trent en økt på fredag, så jeg var faktisk litt støl. Dermed var jeg litt usikker på hva jeg skulle trene. Men jeg bestemte meg for å kjøre litt benøvelser. Og da fikk jeg et godt tips av Berit. En helt rå øvelse, som jeg selvfølgelig ikke husker hva heter. Men skal prøve å forklare. Det er en belt squat, hvor jeg satt meg ned på en kasse, og så skulle jeg reise meg rett opp, knærne skulle ikke fremover over tærne. Og det aktiverte noen sete- og lårmuskler på en helt ny måte. Så denne kommer definitivt inn i mitt treningsprogram fremover. De hadde også en fin benk der jeg kunne ligge på magen og løfte en vektstang opp, så det ble en ro-øvelse. Det fungerte veldig bra for skuldrene mine. Den vet jeg ikke om jeg finner en tilsvarende løsning på der jeg trener til daglig.

Lek

De hadde flere apparater jeg aldri har sett før. Så det ble litt testing og moro ut av det.

Da vi hadde gjort unna en utfordring som en av PT’ene som jobber der hadde gitt Ann var det over til en utfordring fra Berit. Og jeg gidder ikke en gang prøve å forklare. Dere kan se selv og dømme på resultatet. Men ikke dett av stolen av latter.

Så ha det morsomt på trening. Finn en “lekekamerat” og kjør på. Det blir muskler og styrke, da også.

 

Blogglistenhits