Trening i bil

I skrivende stund sitter vi i bilen gjennom Østerdalen, på vei til Levanger for å besøke studenten. Og du tenker kanskje at det er ikke mulighet for trening i bilen, men jeg har trent en del allerede. Mitt Polar-armbånd hatt sagt seg fornøyd med dagens aktiviteter. Det er trening av overkroppen i dag. Mer spesifikt, strikkemusklene. ? Siden min kjære er sjåfør kan jeg strikke litt på julegaver.

En annen trening jeg driver med er mer en statisk øvelse. Det er å holde kroppen rettet fremover og unngå vridninger for å spørre om jeg kan få litt snacks fra junior i baksetet, for han er utstyrt med sjokolade, kjeks og potetgull.

Jeg er heldigvis på et sterkere sted i dag enn for noen dager siden. Så jeg holder meg til min ferdiglagede mat, mat som er innafor matplanen min.

Blogglistenhits