Ny uke gir nye muligheter

Da er en ny uke i gang. Jeg hadde en hviledag i går, som jeg skrev om i går. Så da var det klart for å komme i gang igjen etter høstferien. Jeg hadde en ganske travel dag planlagt, i alle fall til søndag å være. Det var møte for musikkomitéen i kirka kl. 12.00, så skulle jeg til Nordby med ungdommene. Og de siste gangene jeg har vært på Nordby ender jeg alltid opp med vondt i hodet. Derfor hadde jeg ingen planer etter handleturen. Så da min kjære lurte på om jeg skulle trene i dag var jeg litt i tvil. For søndager er dagen jeg liker å sove litt lenger. Men jeg vet at jeg kan slite med å få tid til å trene ordentlig i morgen, for da er det en del ting planlagt, så jeg fant ut at jeg fikk stå opp litt tidligere enn jeg vanligvis pleier så det skulle bli tid til trening.

Dypt konsentrert på bosuballen

Dypt konsentrert på bosuballen

Vi dro til treningsstudioet og kom i gang med treningen. Jeg begynte med fem minutter på trappemaskinen og deretter to runder med apparattrening. Men i løpet av runde to begynte det å krampe seg i ryggen igjen. Da ga jeg meg med det, og gikk over til andre øvelser som gikk mer på forsiktig trening av kjernemuskulaturen og deretter tøying. En av øvelsene jeg gjør er situps på yogaball. Da bøyer jeg meg helt bakover rundt ballen før jeg setter meg helt opp i sittende stilling. Det gir god effekt på musklene.

Etter trening var det tid for en rask dusj og litt næring før det bar videre til kirka. Vi hadde et hyggelig møte hvor vi planla juleprogrammet vi skal ha, og litt annet musikkopplegg som skjer i kirka i vinter. Mens vi var der ble vi tilbudt både pizzasnurrer og eplekakemuffins. Jeg takket nei og sa at jeg har sluttet med slikt. Bortsett fra på lørdager. Og vi kom i en god prat om fordelene og resultatene av treningen. Det var spennende.

Da jeg kom hjem etter møtet var det igjen på tide med litt mat, fra matplanen min. Når den var inntatt bar det til Nordby for litt shopping. Det ble litt trasking på Nordby, og litt hodepine, men det er jo til å leve med. Særlig når familien lar meg slappe av mens de lager middag.

I kveld har jeg slappet av med Netflix, bikkje og sofa. Nå er det snart tid for senga så jeg er klar for ny dag med flere planer, der i blant strikkekafé

Blogglistenhits