Dobbel- og trippelsjekking

Dagene går, og det skjer kanskje ikke så mye akkurat nå for tiden, men med bakgrunn i vår erfaring fra pappas reise så er en av de tingene vi holder på med å sjekke om reiseforsikringen dekker reise til Liberia. Det er jo ikke lenger krigssone, men ting var ikke like enkelt da det skulle ordnes ting etter at pappa ble drept.

Så jeg har ringt mitt forsikringsselskap to ganger, og fått beskjed om at alt er i orden. Men siden både mamma og broren min har fått beskjed om at det ikke er så enkelt hos deres forsikringsselskap så har jeg nå sendt en mail for å ha et skriftlig svar. Og konklusjonen er at jeg har det beste forsikringsselskapet! Og det er bra.

Da vet jeg at hvis noe skulle skje så har jeg en god forsikring, og det er en god trygghet å ha med seg.

Blogglistenhits