Fitnessmafia

Reklame

Ambassadør

Jeg er en av de heldige som har fått ambassadøravtale med Fitnessmafia. Det var en dag i januar hvor jeg satt å så gjennom Instagramstoryene til folk jeg følger hvor jeg kom over ei som hadde blitt det, og hun hadde på seg en skikkelig kul topp. Så jeg gikk inn på Fitnessmafia sin profil, og deretter videre til søknad på nettsiden deres.

Og nå sitter jeg her og er godtatt og forsiktig i gang med ambassadøroppgaver.

Hvorfor dem?

Jeg har tidligere klaget over at det er lite treningsklær til oss som er store. Og for hver størrelse over L blir det bare vanskeligere å finne fine klær. Så da jeg kom over Fitnessmafia og sjekket ut hvilke varer de har så syntes jeg det var mye  morsomt. Og uten å sjekke så mye på størrelser søkte jeg meg til ambassadørprogrammet. Så gikk det en dag eller to før jeg fikk svar. Og som dere har skjønt så fikk jeg gleden av å bli en del av teamet. For å bekrefte avtalen så skulle jeg kjøpe meg et plagg. Og det er tights som er mitt største problem. For jeg HATER tights som ruller og legger seg under magen.

Når jeg satt og så gjennom var jeg nøye på å se hvor høyt de gikk i livet, og så begynte jeg å sjekke størrelser. Og da mistet jeg rett og slett motet. Jeg satt meg ned og skrev en lang mail til dem hvor jeg forklarte at jeg kunne ikke bli ambassadør for dem når de ikke hadde klær som jeg kan bruke. Og med tanke på hvordan de forteller om oppstarten av firmaet følte jeg at dette var noen som kunne forstå ønsket om noe mine ønsker om morsomme klær, selv om man bruker XL og oppover.

Det hele startet med at min partner og medeier i Fitnessmafia AS var lei av alt det kjedelige treningstøyet man får tak i her i Norge. Det som selges i dag skiller seg for lite ut og mye av treningstøy som finnes  på markedet i dag er både blast og fargeløst. Og folk holder seg til det gamle, trauste og kjedelige siden de er lett tilgjengelige både i butikker og på treningssentrene. Det er sikkert flere av dere som har opplevd å støte på både 3 og 4  jenter med lik tights eller topp som deg selv under primetime på treningssenteret eller på en gruppetime?
Hun startet å søke etter treningstøy i utlandet som hadde en helt egen og unik stil både fra kjente og ukjente leverandører. Deretter har vi brukt tid på å teste produktenes kvalitet både personlig og via kunder og testpersoner. Vi kan derfor i dag gå god for at kvaliteten på produktene er av ypperste klasse!
Noen av våre leverandører lager et bestemt opplag på klærne og det er det. Det går derfor ikke an å bestille opp mer enn en gang før det blir tomt. Derfor vil noen av våre produkter bli en såkalt ”one-shot” og vil kun komme for salg en gang i meget begrenset opplag.
Om oss, Fitnessmafia.no
De har flere stilige tights i one-size, og jeg har ikke tenkt på  meg selv som en som kan bruke one-size de siste 20 årene. Så da avskrev jeg hele greiene.

Service

Men godeste Berit hos Fitnessmafia kom tilbake med tips. Hun kunne fortelle at de hadde andre ambassadører som ikke er så små som passer disse one-size tightsene, for de er utrolig tøyelige. Og så forklarte hun meg hvilke som sitter godt opp på magen, så jeg skal få minst mulig rulletights. Jeg ble anbefalt en tights fra Superhot. Det var vel to å velge mellom. En svart og en knallrød. Og svarte treningsklær har jeg fra før, og ville egentlig ikke kjøpe det når jeg nå hadde funnet et sted med morsomme klær.

Men jeg var ikke helt sikker på om jeg var klar for å troppe opp på treningssenteret i en knallrød tights hvor det står SUPERHOT på det ene benet. For jeg kan med hånden på hjertet si at jeg føler meg ikke akkurat superhot i treningstøy. Men jeg har krysset så mange barrierer når det kommer til hva jeg tør gjøre på et treningssenter de siste to årene, så jeg la den knallrøde tightsen i handlekurven og kjørte på.

 Jeg ventet i spenning på at tightsen skulle komme. Det tok ikke mange dagene før den lå i postkassa. Da jeg åpnet pakken var jeg veldig spent. For jeg var fremdeles ganske skeptisk til at jeg skulle kunne få på meg en one-size tights. Da jeg stod med tightsen i hendene ble jeg ikke direkte beroliget. Den er så liten og smal. Hvordan skal jeg få på meg den? ble det store spørsmålet.

Som mange andre damer er jeg vant til å ta på hold-in strømpebukser. Så følelsen av å dra trange ting opp som kommer til å sitte ganske greit har jeg vært bort i før. Og det morsomme i denne situasjonen er at da jeg stod der og dro tightsen oppover beina og ettersom jeg kom lengre opp fikk jeg den samme frykten jeg får når jeg tar på strømpebukser. Den kommer til å ryke, eller så stikker jeg hull på den når jeg skal få en over rumpa. At denne tightsen har et solid materiale slo ikke inn som en logisk tanke i det hele tatt.

Da jeg hadde fått tightsen opp over lår, rumpe og hofter så var det en helt herlig opplevelse. Den har snøring i livet, så selv om den skulle finne på å rulle litt på magen mens jeg beveger meg, så ruller den ikke ned under magen. Og det fjerner behovet for å gå og dra den opp hele tiden. Selv om magen kan finne på å dele seg litt i to, over og under knytingen, når jeg trener. Men passformen er helt fantastisk. Den sitter tett, uten å føles stramt og den glir ikke opp noe sted. God lengde i beina er det også. Og det er deilig nå på vinteren.

 

 

Det gikk noen dager før jeg fikk surret meg på trening. Men den har nå vært med på to turer til treningssenteret, og den er utrolig deilig og trene i. Det eneste jeg må vurdere nå er å bytte ut mine fine rosa joggesko til noe litt mer nøytralt. For det kan fort komme nye fargerike klær fra Fitnessmafia inn blant mine treningsklær.

 

Treningsutstyr

Fitnessmafia selger ikke bare klær, men også kostholdsplaner, treningsplaner og treningsutstyr. Og denne uka har jeg kjøpt to treningsprogram og et sett med treningsstrikker. For det kan være lurt å ha noe som jeg kan gjøre de dagene jeg ikke kommer meg ut av huset, og når jeg er på ferie. Og det er mye lettere å pakke med seg noen strikker enn kettlebells og vekter.

I dag skulle jeg egentlig vært på yogatime. Men jeg er noen dager veldig følsom for lys. Når da naturen velsigner oss med knallfint vær og snø kan det bli litt voldsomt. Det betydde i dag at min oppgave som mor, med å kjøre guttungen til skøytestadion var alt som skulle til for å få en skikkelig hodepine. Dermed ble yogatimen avlyst. Ettersom hodet ble bedre fant jeg ut at jeg skulle prøve ut mitt nyeste innkjøp. Så frem med treningsprogrammene og strikkene på stua.

Jeg kjørte på i litt over en time. Svetten rant og musklene svei. Så da tror jeg at jeg har gjort noe riktig. Og i kveld så har beina kjentes ut som de gjorde da godeste Stein Ove (PT Salvesen) pisket meg til å jobbe. Det føler jeg må være et godt tegn. At han satt litt inne i hodet mitt og sa at jeg kunne ikke gi meg nå, og det var bare å jobbe hjalp meg masse. Så pass mye at da jeg ikke klarte å løfte armene på triceps treningen fikk jeg samme latteranfall som når han stod og kjeftet på meg under trening. Alle strikkene ble innvidd, bortsett fra den grønne. Den har litt for mye motstand for hvordan kroppen min fungerer om dagen.

 

 

 

Så dersom du er på jakt etter et meget anvendelig treningsutstyr vil jeg sterkt anbefale strikker. Og treningsprogrammet var også utrolig bra. Men jeg må innrømme at jeg klarte ikke ta 100 repetisjoner trening på triceps. Selv om jeg delte det opp. For jeg klarte bare 6-8 av gangen, med den snilleste strikken. Så du kan trygt si at jeg har noe å jobbe med der. Men grevinnehenget skal bort!

Det å trene med strikk skal visst være veldig bra, siden den er så ustabil må mange små muskler være med å jobbe. Og jeg kjente at det var ikke så lett å få teknikken inn på første forsøk.

For 15% rabatt hos Fitnessmafia bruk koden #ANNIKA15 (sånn som den er skrevet her).

 

Blogglistenhits