Hårete mål

I morgen skal vi ha Kick-off på jobben. Og i den forbindelse kommer det alltid frem noen mål vi skal ha for året. Alt fra salgsmål til hvordan vi presterer for kundene. Og det er viktig å ha noe og strekke seg etter.

Jeg skrev i et innlegg i høst om at jeg ikke hadde noe spesifikt mål å trene mot, annet enn bedre helse og vektnedgang. Dette endret jeg plutselig for noen uker siden, da jeg meldte meg til å være med på lag i Holmenkollstafetten med jobben, og så har min kusine og jeg også meldt oss på 5 km på KK-mila i september. Så der fikk jeg plutselig noe veldig konkret å trene mot, og det har en tidsfrist. Det er ikke bare at jeg en eller annen gang skal klare å løpe 5 km. Det bør helst skje før september. Og jeg bør klare å løpe i alle fall 2 km sammenhengende før mai.

På grunn av mye is, og lite lyst til å løpe på tredemølle, har det tatt lengre tid enn planlagt å komme igang med løpingen. Men jeg har ikke gitt opp. Senest i går kveld hadde jeg løpetrening som kveldsturen til bikkja. Hun er strålende fornøyd med at tempoet øker litt inn i mellom. Men hun skulle sikkert likt at det var lengre tid med løping inn i mellom all gangen. Hun skal nok få kose seg når jeg kommer videre i progresjonen.

En annen ting jeg gjorde i går var å søke til å bli en Asics Frontrunner. Det er en gruppe løpere som får samarbeide med Asics for å inspirere andre til å være mer i bevegelse. Det må jeg bare innrømme hadde vært virkelig morsomt å få være med på.

Det er utrolig morsomt å se hvor stor respons jeg har fått på de to bildene jeg delte på Instagram og Facebook i går om dette. Det gir en ekstra puff i ryggen med så mange støttende ord og likes! Og skulle jeg være så heldig å få bli en Frontrunner så er det avgjørende at jeg har noen som faktisk følger det jeg deler, på den ene eller andre måten.

Jeg har også i det siste lurt litt på hva som er interessant for dere lesere at jeg skriver om? Og om dere syns det er bra nok til at jeg bør prøve å dele det med flere? Jeg har nå 96 som liker Annikas blogg på Facebook, og @annikablogger på Instagram har 59 følgere. Hvis du som leser tror det kan være inspirerende, eller nyttig for noen dere kjenner å lese bloggen så del gjerne innlegg. Eller tips dem om at de kan like bloggen på Facebokk eller Instagram, da får de med seg når det kommer oppdateringer.

Og når jeg tenkte disse tankene, så tenkte jeg at kanskje jeg må utfordre meg selv litt. Eller at dere utfordrer meg? Det er jo flere som driver forskjellige konkurranser på nettet for å få følgere. Det har jeg ikke tenkt til. Men jeg vurderte om jeg skulle gi meg selv en utfordring hvis jeg når et viss antall følgere. For eksempel, hvis jeg når 200 følgere før påske skal jeg ta et vinterbad (utendørs). For jeg er ikke særlig glad i kalde bad, men hvis jeg klarer å engasjere 200 følgere skal jeg “ofre” meg. Ellers er jeg åpen for andre utfordringer. Og hvor mange følgere er et skikkelig hårete mål? 200 er nok litt beskjedent i den sammenheng. Hva med 500 tilsammen?

Blogglistenhits