Helgekos og ferietanker

Lørdagstanker

Så sitter jeg her en rolig lørdag formiddag. I dag hadde jeg ikke vekkerklokke på, man har jo tross alt fri. Og den andre alarmen (han på 9 mnd med 4 ben) nøt visst også at det var helg. For han lagde ikke lyd før jeg selv kom ut av soverommet kl. 9.30. Han pleier å si fra at han må ut mellom 7 og 8. Så her ble det en skikkelig rolig morgen. Og den har bare stille gått over i en rolig formiddag.

I går kjørte jeg ungene for første gang til pappaen for at de skulle feriere med ham. Det er litt rart å sitte her og vite at de fire er på den vanlige familieferien, og jeg er her hjemme. Men jeg koser meg hjemme, og noen synes kanskje det er utakknemlig av meg å si det, men det er litt greit å ha noen dager uten tenåring i huset. Han og jeg koser oss masse sammen. Men jeg slipper å ta hensyn til noen andre mennesker, og jeg liker det for en kort periode. For jeg er også klar over at nå er det kanskje bare 5 år til han flytter. I alle fall om jeg skal tro ham. Han gleder seg stort til å leve på egenhånd.

Trening

Jeg har jo endelig fått meldt meg inn i treningssenter igjen, og faktisk vært der en gang. I går skulle jeg egentlig også vært der. Men etter å ha vært hos fysioterapeuten følte jeg meg ikke i form i det hele tatt, så jeg endte på senga og sov litt. Når jeg hadde fått sove litt og gikk ut for å lufte de to firbente legger jeg merke til at alt regnet har gitt meg en fin og grønn plen. Med etterhvert ganske langt gress.

Før og etter klipping

Så jeg fant frem min nye venn og gikk meg en tur.

Jeg kom ikke veldig langt fra huset, og til sammen var det bare drøye 500 meter jeg gikk. Men det var godt å komme seg ut og bruke kroppen litt, selv om det ikke ble hard trening på senteret.

 

Ferie

Etter at jeg var ferdig med å klippe plenen fikk jeg litt pause mens yngste datter pakket bagen sin for ferie før jeg kjørte dem avgårde til pappaen. Da vi kom dit var hun umiddelbart klar for litt mat. Det er ikke så rart for hun hadde ikke spist da guttungen spiste middag. Så de ble enige med pappaen om å ta en tur i butikken. Og så sier han at de kan kjøpe litt snacks og sånn til bilturen de er på i dag. Da hvisket dattera mi lillebror i øret: “Ikke si at mamma allerede har gjort det!” Så selv om de har passert 20 år er de flinke til å utnytte situasjonen 🙂

Blogglistenhits