Kjære pappa!

I dag har jeg tenkt masse på deg. Det er ikke som at jeg ikke tenker på deg de andre dagene, men dagen i dag har vært så spesiell. Og det gjør så vondt at du ikke er her og kunne ta del i den sammen med oss.

Begge jentene tok i dag dåp. Så det har vært fest og stor glede i familien. Men siden du ikke er her sammen med oss blir det for meg et tomrom som ingen andre kan fylle. For jeg hadde alltid sett for meg at det ville være du som forrettet dåpen til mine barn, slik du gjorde for meg. At du skulle få muligheten til å være med når dine barnebarn viste for verden at de ville følge den smale sti.

Dagen i dag har vært utrolig fin! Menigheten er så flinke til å gjøre sånne dager ekstra hyggelige og personlige. Det var ei jente til som tok dåp, hun er på alder med mine jenter, og i går var det ei voksen dame som tok dåp. Så menigheten kunne feire at fire personer nå tok steget ned i dåpens vann. Og det var mange der i dag for å være med på gudstjenesten og det ble også feiret med stor kirkelunsj etter gudstjenesten, og der hadde folkene som vanlig disket opp med mye deilig mat. Det er mange som er flinke til å lage mat, og det skorter ikke på viljen til å lage nok til alle besøkene. Så jeg tror alle gikk glade, mette og fornøyde hjem.

Etterpå hadde vi et sosialt lag for nær familie og venner. Jentene hadde med seg venner fra skolen, og det var veldig fint. For dem er det litt rart at vi har dåp ved full neddykkelse. Men det så ut som at de syntes det var koselig. Og jentenes bestemor, bestefar og hans nye samboer hadde tatt turen også. Til sammen ble vi en gjeng som spiste kaker og prata og hadde det veldig fint.

Men jeg klarer ikke la vær å tenke at du skulle vært her. Og savnet blir så stort.

Jeg ville bare si disse små ordene, og også si at jeg gleder meg sånn til å se deg igjen en gang!!!

Blogglistenhits