Nedtelling

Det er mange situasjoner i livet som gjør at vi teller ned til noe. Som oftest er det noe vi gleder oss til. Men av og til er det også noe vi gruer for. Kanskje er det snakk om en eksamen, en tannlegetime eller liknende.

Bilde

Da jeg startet denne bloggen så var jeg ikke helt sikker på hva jeg skulle bruke den til, eller om det var noe vits å ha en blogg. Etter som tiden har gått og innleggene har blitt publisert så har jeg også tilegnet meg noe erfaring. Jeg ser at jeg skriver mye om ting som opptar meg på det følelsesmessige plan. Det har dermed endt opp med mange innlegg i forbindelse med pappas død. For det er jo mange aspekter i livet som påvirkes når man opplever slike traumatiserende hendelser. Og om kun få dager er det 10 år siden det hele skjedde. Og det er mange tanker som spinner rundt i hodet mitt i den forbindelse.

Det kommer til å komme noen innlegg i dagene som kommer som forteller litt om hvordan det var den gang, og hvordan jeg i dag ser tilbake på det som hendte. Jeg har også en del andre tanker som blir trigget av dette som kommer til å bli formulert.

Så anse dette som en liten advarsel om at de neste tingene som kommer ut fra mitt tastatur er skrevet som en personlig opplevelse, og ikke en nøytral observasjon av hva som skjedde. Det er farget av at det er faktiske følelser og personlige tolkninger.

Blogglistenhits